Bonnie Design - Dine mål - dine ønsker - din kreation
RSS

Nye indlæg

Efterårs tanker
Forår i luften og kreativiteten blomstrer.
marts

Kategorier

Seneste nyt
drevet af

Min blog

Forår i luften og kreativiteten blomstrer.

.
Hej allesammen.
 
Så er der forår i luften, dejligt.
Humøret er højt, kunderne er glade og min kreativitet blomstrer :0)
Det kribler i fingrene, for at på lov til at pusse nusse lidt med noget pynt og dekoration, med perler sten osv.
 
I den forbindelse har jeg lavet et nyt tiltag her på hjemmesiden, nemlig Customizing, så gå ind og se hvad det er.
 
Samtidig har jeg også lagt nogle billeder ind under Swarovski, for at vise hvordan jeg kan tilføje lidt glamour til din hverdag.
 
Det kunne også være at hunden skulle forkæles lidt med et rigtig bling bling halsbånd, eller lillepigen kan få skrevet navn på sin første skoletaske, så hun er ekstra fin til første skoledag, mulighederne er mange.
 
Hvis i har nogle idéer til hvad jeg ellers kunne lave, så er i velkommen til at indsende idéer til mig, som svar her i bloggen eller i min gæstebog...er der noget du lige står og mangler?
 
Hvis i vil se flere billeder af de ting jeg går og sysler med, så kig ind på min facebook profil.
Har i forresten lagt mærke til hvordan 50ér stilen kommer mere og mere frem? Forleden så jeg Kronprinsesse Mary i en rigtig sød 50ér kjole. Jeg elsker 40ér og 50ér stilen, så hurra for at den er fremme nu!
Hyggelige forårshilsner herfra.

3 kommentarer til Forår i luften og kreativiteten blomstrer.:

Kommentar RSS
Bonnie on 18. maj 2012 12:34
Så er der forår i luften, dejligt. Humøret er højt, kunderne er glade og min kreativitet blomstrer :0) Det kribler i fingrene, for at på lov til at pusse nusse lidt med noget pynt og dekoration, med perler sten osv. I den forbindelse har jeg lavet et nyt tiltag her på hjemmesiden, nemlig Customizing, så gå ind og se hvad det er. Samtidig har jeg også lagt nogle billeder ind under Swarovski, for at vise hvordan jeg kan tilføje lidt glamour til din hverdag. Det kunne også være at hunden skulle forkæles lidt med et rigtig bling bling halsbånd, eller lillepigen kan få skrevet navn på sin første skoletaske, så hun er ekstra fin til første skoledag, mulighederne er mange. Hvis i har nogle idéer til hvad jeg ellers kunne lave, så er i velkommen til at indsende idéer til mig, som svar her i bloggen eller i min gæstebog...er der noget du lige står og mangler? Hvis i vil se flere billeder af de ting jeg går og sysler med, så kig ind på min facebook profil. Har i forresten lagt mærke til hvordan 50ér stilen kommer mere og mere frem? Forleden så jeg Kronprinsesse Mary i en rigtig sød 50ér kjole. Jeg elsker 40ér og 50ér stilen, så hurra for at den er fremme nu! Hyggelige forårshilsner herfra.
Besvar kommentar


occasion montres on 31. december 2018 08:18
Besvar kommentar


repliche breitling orologi on 30. marts 2019 23:46
This is the right blog for anybody who needs to find out about this topic.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint